Concursuri si promotii

Concursuri si promotii active

Foursquare Special ianuarie-martie 2013

In perioada 1 ianuarie – 31 martie 2013 clientii care vin in restaurant de 3 ori in decurs de 30 de zile si utilizeaza aplicatia mobila Foursquare pentru a-si anunta prietenii ca sunt la restaurant Bagdad primesc un platou Bagdad mic gratis la a treia vizita.

Pentru acordarea gratuitatii, clientul trebuie sa faca dovada participarii la promotie prin prezentarea paginii de validare afisate pe mobil in aplicatia Foursquare ospatarului care serveste la masa.

Clientii restaurantului care vin in restaurant de 3 sau mai multe ori in decurs de 30 de zile dar nu inregistreaza aceste vizite in aplicatia Foursquare nu participa la aceasta promotie si nu sunt eligibili pentru acordarea gratuitatii.

Promotii expirate

Facebook Offer Decembrie 2012

Orice PREPARAT LA GRATAR comandat iti aduce o portie GRATIS de: humus/supa linte/babaganus/labneh/mutabal.

Da like paginii noastre de Facebok aici si poti sa iei aceasta oferta de pe Facebook pana pe 6 Decembrie inclusiv.

Termenii ofertei:

1. Clientii pot beneficia de oferta doar in restaurant, ceea ce exclude livrarile la domiciliu si comenzile cu ridicare personala.

2. Pentru a beneficia de oferta trebuie sa prezentati ospatarului care ca serveste voucherul primit pe mail (il puteti printa sau il puteti arata pe telefon, daca aveti email pe telefon).

3. Oferta se aplica clientilor care comanda o portie din orice Preparat la gratar. Ei isi pot alege sa primeasca gratuit o portie din urmatoarele variante: supa de linte sau humus simplu sau babaganush sau muthabal sau labneh.

4. O portie de gratar = o portie cadou la alegere. Pentru 2 portii de preparat la gratar primiti 2 portii cadou la alegere si asa mai departe.

5. Oferta este prezenta pe Facebook pana pe 6 decembrie sau poate expira mai repede la epuizarea numarului de 100 de oferte disponibile.

6. Oferta poate fi rascumparata in restaurant pana la 31.12.2012.

Scrie o recomandare si castiga o masa pentru 2 persoane

Ne-ai vizitat si ti-a placut? Daca ai cont pe Facebook, apasa click pe linkul de mai jos si scrie un review despre restaurant Bagdad.

http://www.facebook.com/restaurant.bagdad?sk=app_6261817190


Lunar, desemnam un castigator prin tragere la sorti si poti castiga o masa pentru doua persoane in valoare de 80 de lei.

Luam in considerare review-uri care depasesc 20 de cuvinte. Desemnarea castigatorului se face in prima zi a lunii pentru recomandarile scrise in luna anteriaora. Castigatorul este contactat prin mesaj pe Facebook. Pentru a putea adauga un review pe pagina noastra de Facebook trebuie sa fii logat in contul de Facebook si sa te numari printre fanii paginii noastre.

Promotie de lansare

Restaurant Bagdad s-a deschis!

In perioada 20 septembrie Р20 octombrie oaspetii nostri beneficiaza de o reducere de 20% la nota de plata. Reducerea se aplica la toate produsele listate in meniu. Promotia se termina in data de 20 octombrie 2010, la ora 22.00.

Comenzi si rezervari

  • 021.66.50.500
  • 0787.588.762
  • Cauta in site:

    Cauta pe Google: